Asiantuntijatietojen tallentamisen prosessi

1. Kirjautumisen jälkeen siirry Oma Yritys-Suomen etusivulta kohdasta "tarjoa palveluitasi" asiantuntijatietojen päivittämiseen.

2. Sen jälkeen valitse "muokkaa" -painikkeella tietojen muokkaukseen.

3. Voit muokata näkymässä ensin yrityksen tietoja ja kun olet sen tehnyt, painamalla "Tallenna" siirryt henkilötietojen täyttämiseen.

4. Täytä henkilötiedot ja paina "Tallenna"

5. Siirryt esikatseluun, jossa voit tarkistaa, että tiedot on oikein. Voit muokata niitä tarvittaessa.

6. Paina "Asiantuntijahaun etusivulle"

7. Jos haluat profiilisi julkiseksi, paina "Julkaise". Samasta paikasta voit käydä sen halutessasi piilottamassa tilapäisesti.