PDF:n avaus ei toimi

Jos PDF:n avaus ei toimi, tarkista onko selaimesi ponnahdusikkunoiden esto päällä.

Ponnahdusikkunoiden salliminen

Verkkoselain estää hakemuksen ja sitoumuksen katselun ja tulostuksen pdf-muodossa, jos ponnahdusikkunoiden (eng. pop-up windows) esto on päällä. Alla ohjeet eston poistoon yleisimmissä selaimissa. Toimintojen paikat voivat vaihdella selainversiosta riippuen.

Mozilla Firefox

Ponnahdusikkunoiden esto voidaan poistaa selaimen asetuksissa Sisältö-välilehdeltä (Työkalut - Asetukset - Sisältö).  Samalla välilehdellä voidaan myös määrittää verkko-osoitteita, joiden kohdalla selain poikkeuksellisesti sallii ponnahdusikkunat silloinkin, kun esto muutoin on käytössä.

Internet Explorer

Ponnahdusikkunoiden eston pääsee poistamaan selaimen Tietosuoja-välilehden alta (Työkalut - Internet-asetukset - Tietosuoja). Välilehdellä olevan Asetukset-painikkeen kautta voi myös määritellä sivustoja, joilta ponnahdusikkunat sallitaan yleisestä estosta huolimatta ja/tai asettaa herkkyysasteen ponnahdusikkunoiden estolle.