Osaamisalueiden lisääminen

Osaamisalueiden päivittäminen onnistuu, kun kirjaudut Oma Yritys-Suomi -palveluun.

1. Valitsi sieltä "Asiantuntijahaku etusivu" (ikkunan vasemmasta alareunasta)

2. Sitten valitse "muokkaa" ja pääset asiantuntijaprofiilin editointitilaan

3. Ensin palvelu kysyy organisaation perustiedot, mutta jos sinulla ne on jo kunnossa, jatka painamalla "tallenna"

4. Seuraavalta sivulta lisäämään osaamisalueita kohdasta "osaamisalueet" (vapaamuotoisen "esittely"-kohdan alla).

5. Osaamisalueita ei voi keksiä aivan omasta päästä, mutta valmis lista valittavista osaamisalueista on todella kattava. Kannattaa valita osaamisalueista sellaiset termit, millä haettassa haluat asaintuntijaprofiilisi tulevan haussa näkyviin.

6. Ala kirjoittaa haluamaasi osaamisaluetta, ja kun se tulee näkyviin valikkoon, klikkaa sanaa. Alapuolelle ilmestyy
klikkaamaasi sana ja muutama siihen liittyvä toinen sana. Lisäät haluamasi sanan painamalla sanan perässä olevaa "(lisää)" -painiketta.

7. Valitsemasi sanat näkyvät sinisessä laatikossa, ja siitä voit myös poistaa halutessasi jonkin osaamisalueen, painamalla punaista ruksia.

8. Päivitettyäsi osaamisalueet paina "tallenna". Osaamisalueet päivittyvät heti Oma Yritys-Suomen puolella, mutta julkiseen Yritys-Suomen asiantuntijahakuun ne tulevat tällä hetkellä pienellä viiveellä, ja näkyvät siellä viimeistään huomenna.

Liitteenä kuvia tilanteesta: