Etkö saa kirjautumisen vahvistusviestiä sähköpostiisi?

Joskus sähköpostiohjelmat päivittyvät hitaasti, eikä viesti näy sen takia.  Koska vahvistusviesti on voimassa vain puoli tuntia, ei linkki ole enää sen jälkeen kelvollinen, vaan kirjautuminen on tehtävä uudelleen.

Jotkut sähköpostipalvelut tulkitsevat automaattiset vahvistusviestit roskapostiksi. Osa palveluista siirtää ne roskapostikansioon, mutta esimerkiksi Hotmail-sähköposti tuhoaa viestit suoraan.

• Päivitä ensin vastaanotetut viestit postilaatikkosi Päivitä -toiminnolla
  • Tarkista sitten, löytyykö viesti roskapostikansiosta
  • Ellei löydy, sinun on muutettava sähköpostisi asetuksia ja lisättävä Yritys-Suomi ns. turvallisiin lähettäjiin. Asetusten muuttaminen vaihtelee sähköposteittain. Tässä on ohje Hotmail-sähköpostin asetusten muuttamiseksi:
  1. Klikkaa Hotmailin oikeasta ylänurkasta Asetukset, ja valitse avautuvasta valikosta Lisää asetuksia.
  2. Valitse Turvalliset ja estetyt lähettäjät.
  3. Valitse Turvalliset lähettäjät.
  4. Lisää Turvalliseksi merkittävä lähettäjä tai toimialue -kenttään osoite: @yrityssuomi.fi tai koko osoite noreply@yrityssuomi.fi.
  5. Kirjaudu sitten uudelleen palveluun. Muistathan jatkaa kirjautumista samalla selaimella kuin aloititkin.
  • Jos edelleenkään et saa vahvistusviestiä, lähetä meille asiasta sähköpostia osoitteella oys@verkkopalvelut.zendesk.com