Ponnahdusikkunoiden salliminen selaimissa ja JavaScriptin salliminen

Mozilla Firefox
Ponnahdusikkunoiden esto voidaan poistaa selaimen asetuksissa Sisältö-välilehdeltä (Työkalut - Asetukset - Sisältö). Samalla välilehdellä voidaan myös määrittää verkko-osoitteita, joiden kohdalla selain poikkeuksellisesti sallii ponnahdusikkunat silloinkin, kun esto muutoin on käytössä.

Internet Explorer
Ponnahdusikkunoiden eston pääsee poistamaan selaimen Tietosuoja-välilehden alta (Työkalut - Internet-asetukset - Tietosuoja). Välilehdellä olevan Asetukset-painikkeen kautta voi myös määritellä sivustoja, joilta ponnahdusikkunat sallitaan yleisestä estosta huolimatta ja/tai asettaa herkkyysasteen ponnahdusikkunoiden estolle.

Chrome
Jos ponnahdusikkunoita on estetty, osoitepalkissa näytetään Ponnahdusikkuna-kuvake. Klikkaamalla kuvaketta näet luettelon estetyistä ponnahdusikkunoista. Napsauta sen ponnahdusikkunan linkkiä, jonka haluat nähdä. Jos haluat nähdä sivuston ponnahdusikkunat aina, valitse Näytä aina ponnahdusikkunat osoitteesta [sivusto]. Tällöin sivusto lisätään poikkeusluetteloon, jota voit hallinnoida Sisältöasetukset-valintaikkunassa.

JavaScriptin salliminen Mozilla Firefox, Internet Explorer ja Chrome

https://support.office.com/fi-fi/article/JavaScriptin-k%C3%A4ytt%C3%B6%C3%B6notto-7bb9ee74-6a9e-4dd1-babf-b0a1bb136361